تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/07/12 - 13:57
کد خبر: 483642

صحرایی در حاشیه نشست هیئت دولت؛

رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟/ توضیحات مهم وزیر آموزش و پرورش

رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟/ توضیحات مهم وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: تعداد معلمین ما حدود یک میلیون معلم است لذا اگر تا عید تلاش کنیم تازه می‌توانیم کل اعتراضات در رتبه بندی‌ها را به حکم تبدیل کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص رتبه بندی معلمین گفت: در خصوص رتبه‌بندی معلمین و رسیدگی به اعتراضات آنها قرار بود تا پایان شهریور آنها تعیین تکلیف کنیم که البته دارای چندین مرحله است.

وی‌افزود: در شهرستان‌ها تعیین تکلیف انجام شده است و رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات را در شهریور انجام دادیم و در مهر ماه پرداختی‌ها را صورت گرفت.

پرداختی‌های جدید معلمان براساس رتبه‌بندی است

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: این موضوع فرآیند دائمی و پیوسته ماست و توصیه می‌کنم مکانی که در دبیرستان البرز برای این منظور درست شده است را از نزدیک بازدید کنید. در آنجا بیش از ۱۰۰ همکار ما به صورت دو شیفت این موضوعات را بررسی می‌کنند و هر ماه حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار پرونده به مرحله حکم می‌رسد.

صحرایی اذعان داشت: تعداد معلمین ما حدود یک میلیون معلم است لذا اگر تا عید تلاش کنیم تازه می‌توانیم کل اعتراضات را به حکم تبدیل کنیم و آنچه که وعده کرده بودیم پایان مرحله رسیدگی به اعتراضات در کمیسیون‌های اولیه بوده است. همچنین پرداخت‌ها کاملاً بر اساس رتبه‌بندی صورت می‌گیرد و پرداخت‌های جدید ما مبتنی بر احکامی مثلاً همکاران ما اعتراض داشتند و آن در حال انجام است.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان بیان داشت: صندوق ذخیره فرهنگیان صندوقی است که باید با سلوک معلمانه اداره شود. حرف ما این است که معلمان اعتمادشان را به این صندوق از دست دادند و باید این اعتماد بازگردد و بنده مدافع تمام و کمال معلمان هستم.

وی ادامه داد: دراین صندوق پرداخت‌های نامتعارفی صورت گرفته بود که بنده دستور دادم به آن رسیدگی کنند و دلیل این پرداخت‌های نامتعارف را توضیح دهند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: روش و منش اداره صندوق باید به گونه‌ای باشد که فرهنگیان احساس کنند برایشان سودمند است و انشالله این روند اصلاح ادامه دارد.

ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را ۲۰ درصد افزایش دادیم

صحرایی در ادامه و در پاسخ به سوالی در خصوص کسری معلمین در آموزش و پرورش اعلام کرد: برخی از پیشکسوتان آموزش و پرورش آمارهایی از جمله کسری ۳۰۰ هزار معلم را ارائه می‌دهند. واقعیت مطلب این است که ما در آموزش و پرورش کمبود سنواتی داریم که اگر بخواهیم آماری را بر اساس استانداردها ارائه کنیم قریب ۲۰۰ هزار معلم است.

وی ادامه داد: کاری که در آموزش پرورش در خرداد، تیر مرداد و شهریور گذشته صورت گرفته است به عنوان پیچیده‌ترین فرآیند ساماندهی و سازماندهی بود که انجام دادیم. ۷۵ هزار معلم جدید را می‌گیریم و مابقی آن را از معلمین فعلی و به کارگیری پیشکسوتان و بازنشستگان و دانشجویان سال سوم و چهارم دانشگاه‌های فرهنگیان جبران خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: در بخش ابتدایی ۱۷۵۰۰ معلم پذیرفته شدند و تکمیل ظرفیت خواهیم داشت. دفترچه صادر خواهد شد تا همه امکان شرکت در تکمیل ظرفیت را داشته باشند و تلاشمان این است که تا پایان مهرماه مسئله تکمیل ظرفیت را تمام کنیم.

صحرایی بیان داشت: اینکه گفته می‌شود معلم در کلاس نداریم باید اصلاح شود و اینگونه نیست زیرا همه آموزش و پرورش از دبیر تا وزیر معلم است و اگر احیاناً کلاسی بدون معلم باشد بقیه معلمان آن را تحت پوشش قرار داده و تدریس را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به وجود مشکلات به جا مانده از دولت های گذشته اظهار داشت: همه رسانه‌ها بدانند مگر این مشکلات در دو سال این دولت به وجود آمده است؟ در گذشته ظرفیت دانشگاه فرهنگیان که دانشگاه راهبردی نظام است به زیر ۴ هزار نفر رسید و امروز شاهد آثار آن سیاست غلط هستیم و این دولت به دنبال ادامه سیاست تربیت معلم است و این موضوع را برمی‌گرداند.

صحرایی افزود: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را ۲۰ درصد افزایش دادیم و سال آینده هم این کار را خواهیم کرد ولی کسری معلمان دو ساله ایجاد نشده و دو ساله هم جبران نخواهد شد اما با انجام کارهای جهادی تا پایان این دولت این موضوع را حل خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در ستایش بانوی نمونه‌ای که دیدار آخر را به بهشت موکول کرد
تغییر در فرایند پذیرش دانشجومعلمان
جدیدترین خبر از طارمی در المپیاکوس
عربستان در خدمت پروژه های آمریکایی-صهیونیستی است
تعیین تکلیف سهام عدالت در دستورکار مشترک مجلس و دولت
نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید در انتظار تأیید دفتر رهبری
واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا
محل استقرار تجمع نیروهای متجاوز در مرکز پشتیبانی نیروهای زمینی در عریفجان و رادار پایگاه علی السالم آمریکا در کویت منهدم شدند
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top